Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
RItuals producten Spa 1 Spa 7 Badkledingdag Spa 3 Spa 4 Spa 8
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image
admtext_image

Cosmetic Bar


Geen potjes achter glas, maar producten die je direct kunt testen en persoonlijk advies. Maak kennis met onze [ comfort zone ] verzorgingsproducten en laat je informeren over de producten en hun werking. Zoals je normaal gesproken plaatsneemt aan de bar om een drankje te bestellen, zo neem je voortaan plaats aan de Cosmetic Bar om een product te testen.

Tijdens onze workshops van 30 minuten kun je onze [ comfort zone ] producten gratis proberen. 

Workshop: Basics, huidverzorging stap voor stap

In deze workshop wordt uitgelegd wat de basisstappen zijn voor een dagelijkse gezichtsverzorging. Naast het feit dat je je huidtype moet kennen en weten wat jouw huid nodig heeft, is het ook belangrijk te weten welke producten in combinatie met elkaar effectief zijn en de volgorde waarin je de producten moet gebruiken.

Workshop: Sacred Nature, voor de speciale huid

Heb je een gevoelige, droge en of allergische huid? In deze workshop wordt de speciale lijn met het Ecosert keurmerk besproken. Deze producten bestaan voor 95% uit ingrediënten met een natuurlijke oorsprong en een klein percentage synthetische stoffen zoals conserveringsmiddelen en parfum en is daardoor uitermate geschikt voor de gevoelige huid.

Workshop: Skin Regimen, voor de rijpere huid

Vraag jij je ook wel eens af waarom je de ene dag een stralende huid hebt maar je huid er op andere dagen grauw uitziet? Volg de Longevity workshop en leer je eigen huidstructuur kennen en welke factoren van invloed zijn op je huid.

De workshops worden gegeven op dinsdag en vrijdag om 15.00 uur (bij voldoende deelnemers)
Duur: ± 45 minuten

Wil je deelnemen aan een van onze workshops?

Ga voor meer informatie naar de Cosmetic bar en meld je aan.

Boek hier gratis deze workshop. 

admtext_image