Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
RItuals producten Spa 1 Spa 7 Badkledingdag Spa 3 Spa 4 Spa 8
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image
admtext_image
admtext_image
8,3 van 10 op basis van 1237 beoordelingen.

Holistic pulsing

Heb jij last van stress, spanning of lusteloosheid? Of heb je last van lichamelijke klachten als hoofdpijn, rugpijn of een frozen shoulder? 


Wat is holistic pulsing?

Holistic Pulsing is een zachte en helende behandeling waarbij het lichaam door zacht en ritmisch schudden in beweging wordt gebracht. Bij pijn is holistic pulsing één van de zachtste manier voor het bevorderen van de circulatie in het lichaam en het verhelpen van de pijn. Daarnaast versnelt de behandeling het genezingsproces bij chronische en acute aandoeningen.De behandeling is gericht op de stroming van het water in je lichaam. De mens bestaat voor ongeveer 80% uit water en door dit in beweging te brengen gaat alles weer stromen in het lichaam en kunnen blokkades opgespoord en opgelost worden. Door middel van pulsen (zachte wiegende bewegingen) en stretchende bewegingen wordt het lichaam in diepe ontspanning gebracht. Het werkt zowel op het lichamelijke als op het psychische vlak. Omdat Holistic Pulsing zo prettig is, is het op zichzelf al bevorderlijk voor genezing. Tijdens deze behandeling is het belangrijk makkelijk zittende kleding te dragen.

Waarvoor kan holistic pulsing helpen?

bij het onthaasten van je leven
bij vermoeidheid, stress, spanning en lusteloosheid
bij lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, spierpijn, frozen shoulder en chronische vermoeidheid 
bij zwangerschapsklachten 

Een behandeling van 45 minuten is € 65,-.

Wat is het verschil tussen een “normale” ontspanningsmassage en holistic pulsing?

Het verschil met andere massages is dat deze behandeling een hele zachte, helende methode is om allerlei klachten te behandelen. Het werkt op zowel lichamelijk als psychisch vlak. Het kan voor allerlei doeleinden worden toegepast, bijvoorbeeld om bij stress en spanningen of fysieke pijnen en stoornissen diepe ontspanning te bewerkstelligen, omdat het rechtstreeks op blokkades in het lichaam werkt. 

Omdat Holistic Pulsing zo prettig is is het op zichzelf al bevordelijk voor genezing 

Holistic Pulsing nodigt uit tot loslaten

De behandeling kan alleen in kleding worden gegeven

Reserveren

Klik op de onderstaande button om een holistic pulsing te reserveren.