Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
RItuals producten Spa 1 Spa 7 Badkledingdag Spa 3 Spa 4 Spa 8
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image
admtext_image

Onderhoud bij Zuiver

Onderhouden om te vernieuwen! Al ruim vijf jaar verwelkomen wij gasten uit binnen- en buitenland om het ultieme wellnessgevoel te laten beleven. Om aan de verwachtingen die bij ontspanning en wellness horen te kunnen blijven voldoen, vindt er van 23 mei tot en met 24 juni onderhoud plaats in de spa van Zuiver om de kwaliteit van de spa te behouden.

Van 23 mei tot en met 23 juni kun je komen ontspannen en genieten in de buiten whirpool, hottub, zwembad, binnen whirpool, voetenbad, aromabad, kleurensauna, Finse sauna, stoombad, infrarood sauna, caldarium en lekker zonnen op één van de 200 ligbedden in onze ruim opgezette tuin. Onze schoonheidssalon is deze periode gewoon geopend. Om je een ultieme wellnessdag te laten beleven worden er in deze periode extra belevenissen aan je ontspannen dag toegevoegd. Er worden opgietingen en klankschalensessies verzorgd en je kunt deelnemen aan verschillende rituelen en yogalessen. Programma’s zijn tijdens de verbouwing verkrijgbaar bij de receptie of bekijk hier online het programma:

Programma week 25 (20 juni t/m 24 juni)

*Indien je deel wilt nemen aan een yogales is het belangrijk om makkelijk zittende kleding en een handdoek mee te nemen. 

De volgende faciliteiten zijn tijdens de onderhoudsperiode 23 mei t/m 24 juni buiten gebruik:
Stoomtempel (het stoombad is wel geopend), ijsgrot, Finse sauna (de Finse sauna binnen is wel geopend), zoutcaldarium (het calarium binnen is wel geopend), haardsauna, dompelbad (het dompelbad binnen is wel geopend) en de muzieksauna.

Zaterdag 25 juni zijn alle faciliteiten weer geopend. Profiteer vanaf deze dag van onze speciale 2=1 actie!

Mocht je vragen hebben kun je contact met ons opnemen via info@zuiveramsterdam.nl