Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image

Receptionist(e) Spa Sport Hotel 

Zuiver & Sento Spa and Health 

Club (Oproepkracht)


Spa Sport Hotel Zuiver & Sento

Spa Sport Hotel Zuiver is een compleet en luxueus sport- en wellnesscentrum gelegen op een prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos. Sento is een fitnesscentrum en healthclub in hartje Amsterdam.

Wij geloven in de werking van een gezonde geest in een gezond lichaam. Door afwisseling van beweging, rust, zingeving en voeding geloven wij dat je het beste uit je leven kunt halen. Wij bieden onze gasten de omgeving waarin dit mogelijk is. Door ons brede en gevarieerde aanbod zijn wij een unieke speler in de markt van welzijn en ontspanning. Optimale gastgerichtheid, kwaliteit en passie moeten onze gasten een onvergetelijke ervaring bieden. In deze jonge en dynamische omgeving is geen dag hetzelfde.

Voor Spa Sport Hotel Zuiver en Sento zijn wij op zoek naar een Oproepkracht voor de Receptie.

De uitdaging 

Als Receptionist(e) fungeer je als spil van de organisatie en ben je “het visitekaartje” naar de gast. Je bent werkzaam op de afdeling Hotel & Front Office en rapporteert rechtstreeks aan de Floormanager Receptie.  De Receptionist(e) is verantwoordelijk voor een efficiënte en correcte uitvoering van de operationele werkzaamheden achter de Receptie, zowel face to face als telefonisch. De operationele werkzaamheden voer je van a tot z zelfstandig uit. 

Werkzaamheden Spa Sport Hotel Zuiver

De Receptionist(e) werkt adequaat samen met de collega’s Receptionistes, Floormanagers en de Rooms Division Manager. Als Receptionist(e) voer je alle voorkomende werkzaamheden achter de receptie uit waaronder ontvangst van gasten, het verschaffen van informatie, in- en uitchecken van gasten, beheer van de telefoon, afhandelen van reserveringen, verzorgen van in- en uitgaande post.  Je fungeert als aanspreekpunt voor gasten en handelt vragen en klachten professioneel af. Tevens voer je commerciële acties uit d.m.v. up- en cross selling en ondersteunt indien nodig andere afdelingen.

Werkzaamheden Sento

Als Bar/balie medewerker (Frontdesk) verzorg je het ontbijt voor de gasten. Je plant behandelingen in voor de afdeling Fysiotherapie en je geeft regelmatig rondleidingen aan potentiële gasten. Je fungeert als gastvrouw en bent het visitekaartje van het bedrijf.

Wie ben jij?

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en ervaring in een hotel is gewenst. Voor de functie is het beheersen van de Nederlandse en Engelse taal een vereiste, bij voorkeur tevens Duits. Daarnaast heb je kennis van de diverse computerprogramma’s ( IDPMS, Xplan, Word en Excel en websites boekingskanalen) waarmee wordt gewerkt. 

Sociaal zijn en gastgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend, dit straal je ook uit. Je voelt gasten goed aan en je weet hoe je gasten tevreden houdt. Sta je bekend als pro-actief, stressbestendig, een echte teamplayer, commercieel, en ben je bereid om te werken in wisselende diensten zowel in het weekend, avonden als op feestdagen, dan is Spa Sport Hotel Zuiver de plek in je volgende carrièrestap. 

De kerncompetenties gastgerichtheid, samenwerken, kwaliteitsgerichtheid en gedisciplineerd handelen zijn van doorslaggevend belang voor succesvol functioneren in onze organisatie. Als medewerker van Spa Sport Hotel Zuiver beschik je over deze competenties.

Kies bewust

Kies je voor Spa Sport Hotel Zuiver dan kies je bewust voor werken in een omgeving waar de gezondheid van de gast centraal staat. Wij hechten waarde aan een open en informele sfeer waar gasten zich thuis voelen. Onze organisatie, bestaande uit circa 200 medewerkers, wordt gekenmerkt door een grote mate van collegialiteit, samenwerking en een plezierige werksfeer. 


Reageren 

Herken jij jezelf in bovengenoemde beschrijving dan zien wij je gemotiveerde sollicitatie voorzien van een actuele pasfoto graag tegemoet via vacature@zuiveramsterdam.nl. Graag het aantal uur vermelden waar je voorkeur naar uit gaat.

Indien je vragen hebt over de vacature, kun je op maandag tussen 15:00 uur en 16:00 uur of op vrijdag tussen 10:00 uur en 11:00 uur telefonisch contact opnemen met de afdeling HR. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Solliciteren heeft geen zin als je niet volledig voldoet aan het bovenstaande profiel. Een reactie zal in dit geval achterwege blijven.