X

Mijn reservering


?  
Moment geduld alstublieft. U wordt doorgestuurd... loader

Nog geen gasten in de reservering.


Zuiver massage 75 min.

Zuiver massage 75 min.
Een combinatie van jouw favoriete massagetechnieken leiden tot een heerlijke massage. Deze unieke massage is speciaal afgestemd om je volledig te laten ontspannen. Door middel van verschillende massagetechnieken is deze massage een unieke ervaring.


Ontspanningsmassage 50 min.

Ontspanningsmassage 50 min.
Helpt stress, vermoeidheid, pijn in de spieren weg  te nemen en helpt het lichaam beter om te gaan met spanningen en bovendien bevordert het herstel van diverse klachten. Gedurende deze massage lig je in een ontspannen en comfortabele houding. De combinatie van afwisselende massagetechnieken, de ontspannen sfeer en de aangename temperatuur zorgen ervoor dat de rust in het lichaam en geest terugkeert.  De .


Sportmassage 50 min.

Sportmassage 50 min.
Houdt de conditie van je spieren op peil en helpt bij spierpijn en blessures, deze krachtige lichaamsmassage richt zich op de conditie van je spieren. Sport je intensief of belast je je lichaam regelmatig zwaar? Dan biedt een sportmassage echt uitkomst. Deze krachtige lichaamsmassage die richt zich op de conditie van je spieren. De intensieve knedingen en strijkingen van onze ervaren sportmasseurs bevorderen de .


Hotstone massage arr. 50 min.

Hotstone massage arr. 50 min.
Let op: Indien de buitentemperatuur 25 graden of hoger is, wordt er geen hotstone massages gegeven. Tijdens de hotstone massage stijgt namelijk de lichaamstemperatuur. Bij een te hoge buitentemperatuur krijgt het lichaam dan niet de kans om de opgenomen warmte kwijt te raken Een hotstone massage kan helpen spanningen los te laten, zorgt voor een betere doorbloeding, soepelere spieren en naderhand een heerlijke zachte huid. De .


Shiatsu massage 50 min.

Shiatsu massage 50 min.
Shiatsu betekent “vinger- of duimdruk”. Het is een Japanse massagetechniek, waarbij men vooral gebruik maakt van de duimen. De Shiatsu-techniek wordt uitgevoerd door middel van het uitoefenen van druk met de duimen op specifieke delen van het lichaam, met als doel het corrigeren van de balans van het lichaam en voor het verbeteren of onderhouden van de gezondheid. De behandeling volgens Kayotima® Shiatsu is gericht op .


Zwangerschapsmassage 50 min.

Zwangerschapsmassage 50 min.
Een zwangerschapsmassage is een complete lichaamsmassage. De zwangerschapsmassage is uitsluitend mogelijk na de derde maand van je zwangerschap. Tijdens de zwangerschapsmassage kan de vrouw d.m.v. speciale kussens heerlijk op haar buik liggen. De zwangerschapsmassage is een zeer zachte massagevorm met subtiele strijkingen en knedingen. Geniet tijdens deze verwenbehandeling van de liefdevolle benadering en .


Ayurvedische massage 50 minuten

Ayurvedische massage 50 minuten
Een Ayurvedische massage is een holistische massage die wordt uitgevoerd met warme olie op basis van 32 helende kruiden. Deze massage zorgt ervoor dat het lichaam terug in balans komt en heeft naast de positieve uitwerking op spieren ook een positief effect op de geest. Een Ayurvedische massage helpt emotionele blokkades los te maken en .


Lomi Lomi massage arr. 50 min.

Lomi Lomi massage arr. 50 min.
Draagt bij aan een betere gezondheid. Lomi is Hawaiiaans voor massage.  Een Lomi lomi massage is precies zoals het klinkt. Je lichaam wordt gemasseerd met een aaneenschakeling van lange, vloeiende bewegingen die doen denken aan de golven van de oceaan. De gedachte is dat je met de toegepaste golvende bewegingen spanningen 'wegspoelt' en de natuurlijke energiestroom van het lichaam stimuleert. Deze behandeling draagt dan .


Voetreflex 50 min

Voetreflex 50 min
Een heerlijk verwen moment alleen gericht op je voeten. Tip van onze beautyafdeling: Heerlijke behandeling bij vermoeide voeten of ter ontspanning  .