X

Mijn reservering


?  
Moment geduld alstublieft. U wordt doorgestuurd... loader

Nog geen gasten in de reservering.


Uw verblijf Gegevens Afronden

Kies een datum:

Aantal gasten:
loader
?  

Sportmassage 25 min.
Prijs: vanaf €.39.00


Een sportmassage werkt dieper in op de spier- en weefsellagen. Deze massage lijkt op een reguliere behandeling, maar de bewegingen zijn langzamer en meer gericht op specifieke pijn en/of spanningspunten. De sportmassage is met name geschikt als je last hebt van chronisch gespannen en/of samengetrokken spiergebieden, zoals bij de nek, schouders en onderrug.

De intensieve knedingen en strijkingen van onze ervaren sportmasseurs bevorderen de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd, hiermee kan spierpijn (grotendeels) worden voorkomen en de conditie van je spieren verbetert. Afvalstoffen kunnen namelijk stramme spieren, spierpijn en zelfs blessures veroorzaken. Blessures, pijn en kramp kunnen met deze behandeling worden voorkomen en het herstelvermogen van het lichaam verbetert. Tevens kunnen vermoeidheidsverschijnselen en spierpijn tegen worden gegaan. Pijn en kramp worden uit de spieren gemasseerd en deze behandeling is daarom heel geschikt enkele dagen na een intensieve training of wedstrijd.
 
Als je intensief beweegt en je lichaam vaak zwaar belast, is het verstandig jezelf met regelmaat een sportmassage te gunnen om de conditie van je spieren op peil te houden. Ook bij vermoeidheid en overbelasting biedt een sportmassage uitkomst en is door zijn ontspannende werking ook voor niet sporters aan te raden.

Voor wie is de sportmassage geschikt?

- Bij vermoeide en stijve spieren
- Last van pijn en kramp in de spieren
- Na een intensieve training of wedstrijd
- Verhelpen en voorkomen van blessures

Het effect van de massage

Blessures, pijn en kramp kunnen met deze behandeling worden voorkomen en het herstelvermogen van het lichaam verbetert.

Je mag een sportmassage niet ondergaan bij een spierscheur of ontstekingen. 


Behandelingen kunnen vanaf 30 minuten na aanvangstijd worden ingepland tussen uw opgegeven aankomst- en vertrektijd. 

 

Annuleren


Bent u zeker dat u de reservering wilt annuleren?
Hiermee gaat de totale reservering verloren.