X

Mijn reservering


?  
Moment geduld alstublieft. U wordt doorgestuurd... loader

Nog geen gasten in de reservering.


Harsen Brazilian Wax (eerste keer)

Harsen Brazilian Wax (eerste keer)
Sinds kort werkt Zuiver met de producten van LYCON Precision Waxing. Dit is een warme, zachte en heerlijk geurende wax die zich kenmerkt door zijn flexibiliteit. Deze trendy wax afkomstig uit Australië is gebaseerd op natuurlijke hars en bijenwas. Met een waxbehandeling worden de haartjes inclusief haarworteltjes verwijderd. Dit zorgt ervoor dat de haartjes ongeveer 3 tot 6 weken wegblijven. Deze behandelmethode zorgt ervoor dat je g.


Harsen bikinilijn

Harsen bikinilijn
Deze behandeling betreft het harsen van de bikinilijn.


Harsen Brazilian Wax

Harsen Brazilian Wax
Deze behandeling is gericht op het waxen van de schaamstreek en intieme delen Sinds kort werkt Zuiver met de producten van LYCON Precision Waxing. Dit is een warme, zachte en heerlijk geurende wax die zich kenmerkt door zijn flexibiliteit. Deze trendy wax afkomstig uit Australië is gebaseerd op natuurlijke hars en bijenwas. Met een waxbehandeling worden de haartjes inclusief haarworteltjes verwijderd. Dit zorgt ervoor dat de haartje.


Harsen oksels

Harsen oksels


Harsen armen

Harsen armen
Ervaar onze nieuwe en vrijwel pijnloze waxbehandeling Heb je last van ongewenst haar op je armen? Gedurende een 25 minuten durende behandeling zorgen onze schoonheidsspecialisten ervoor dat je weer kan genieten van een zachte en gladde huid. De behandeling kan beschouwd worden als nauwkeurig, snel en hygiënisch.  Als tip geven wij je mee om niet te kort voor de behandeling te douchen.  De harsbehandeling zal dan niet .


Harsen onderbenen

Harsen onderbenen
Ervaar onze nieuwe en vrijwel pijnloze waxbehandeling qZXZdd-ucSM Sinds kort werkt Zuiver met de producten van LYCON Precision Waxing. Dit is een warme, zachte en heerlijk geurende wax die zich kenmerkt door zijn flexibiliteit. Deze trendy wax afkomstig uit Australië is gebaseerd op natuurlijke hars en bijenwas. .


Harsen gehele benen

Harsen gehele benen
Een nauwkeurige en hygiënische behandeling voor gladde benen! Enkele tips van ons schoonheidssalon - Draag op de dag van de behandeling een comfortabele broek. Hierbij raden wij aan om geen skinny jeans aan te trekken - Gebruik voor de behandeling geen crèmes of olie. Dit maakt de huid vet waardoor het resultaat van de behandeling tegen kan vallen - Na de behandeling raden we je af om gelijk in de zon in de zon te gaa.


Harsen rug

Harsen rug