Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

Trainingsdoel: Revalideren

Heb jij een lichamelijke klacht of heb jij een blessure? Dan kan dit voor veel belemmering zorgen tijdens dagelijkse activiteiten en je kan hier veel hinder van ondervinden. In deze fase is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Allereerst moet er een diagnose worden gesteld om vervolgens een plan van aanpak op te stellen om aan de hand daarvan gericht te werken aan jouw herstel.   

Er zijn meerdere mogelijkheden om te werken aan herstel. Zo kan fysiotherapie een belangrijke rol spelen of gericht sporten en bewegen.  

Revalideren met begeleiding

Fitness Zuiver biedt haar leden een gratis inloop spreekuur aan en de mogelijkheid om hulp te krijgen van de fysiotherapeut om aan een spoedig herstel te werken. De fysiotherapeut kan jou inzicht geven in de oorzaak en de verwachte hersteltijd van de klacht, en kan je vervolgens worden voorzien van een advies om er snel weer bovenop te komen. 

Heb jij bepaalde doelen die jij wil bereiken met trainen maar weet jij niet welke oefeningen je hiervoor moet doen? Laat dan een gratis trainingsschema maken. Aan de hand van jouw doelen maakt de fitnessinstructeur een trainingsschema op maat. De fitnessinstructeur kan hierbij ook rekening houden met bijvoorbeeld jouw revalidatie behoeften. Met dit trainingsschema kan je vervolgens zelfstandig aan de slag. Mocht je vragen hebben over de uitvoering van bepaalde oefeningen dan kan je ten alle tijden een fitnessinstructeur aanspreken die jou kan helpen. 

Mis jij net dat stukje motivatie om jouw sportdoelen te bereiken en wil jij optimale begeleiding? Kies dan voor Personal Training bij Zuiver en ga  aan de slag met jouw eigen trainer.  

Individueel revalideren 

Mocht je geen behoefte hebben aan begeleiding in de vorm van fysiotherapie dan is het uiteraard mogelijk om zelf aan de slag te gaan. In de sportschool vind je zeer gebruiksvriendelijke apparatuur zoals loopbanden, cross-trainers, steppers, fietsen en roeiers van Technogym, die elke trainingssessie van jou onthoudt. 

Vraag vandaag nog een gratis dagpas aan en maak kennis met fitness Zuiver.

De spa faciliteiten
van
Spa Sport Hotel Zuiver
worden door haar gasten beoordeeld met een 8.3 uit 10 op basis van 3189 recensies.
Hierboven vind je een overzicht van de fitness faciliteiten van Zuiver.
Klik op een foto en gebruik de pijlen om verder te scrollen. 
Fotografie: Karen Steenwinkel