Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image

Stagiaire Zelfstandig werkend kok 

Spa Sport Hotel Zuiver

Spa Sport Hotel Zuiver is een compleet en luxueus sport- en wellnesscentrum gelegen op een prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos. Wij geloven in de werking van een gezonde geest in een gezond lichaam. Door afwisseling van beweging, rust, zingeving en voeding geloven wij dat je het beste uit je leven kunt halen. Wij bieden onze gasten de omgeving waarin dit mogelijk is. Door ons brede en gevarieerde aanbod zijn wij een unieke speler in de markt van welzijn en ontspanning. Optimale gastgerichtheid, kwaliteit en passie moeten onze gasten een onvergetelijke ervaring bieden. In deze jonge en dynamische omgeving is geen dag hetzelfde.

De uitdaging 

Spa Sport Hotel Zuiver is op zoek naar stagiaires voor de functie van Zelfstandig werkend Kok. Wij bieden een uitdagende stageplek waarbij je kennis kunt maken met de keukens in de diverse restaurants van Spa Sport Hotel Zuiver. Je wordt begeleid door de Chef Kok en bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken, zoals; Mise en place op orde hebben, nette werkplek, zorgen voor een soepele service en gasttevredenheid.

Wie ben jij?

Je bent bezig met een koks opleiding en je hebt passie voor alles wat te maken heeft met eten! Het is een pre als je al enige ervaring hebt opgedaan in de keuken (warme en koude kant). 

Je bent een prettige persoonlijkheid met gastgerichte instelling en zo wordt je ook gezien door anderen. Je bent collegiaal, je neemt graag initiatief en je bent flexibel; bereid om in wisselende diensten te werken en niet bang om hard te werken. Je bent evt. in het bezit van het certificaat Sociale Hygiëne. Sta je bekend als pro-actief, stressbestendig en kun je nauwkeurig werken, dan is Spa Sport Hotel Zuiver voor jou een leerzame stage organisatie. Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving waar gezondheid, sport en ontspanning centraal staan en je hecht waarde aan een gezonde leefstijl.   

De kerncompetenties gastgerichtheid, samenwerken en gedisciplineerd handelen zijn van doorslaggevend belang voor succesvol functioneren in onze organisatie. Als stagiaire bij Spa Sport Hotel Zuiver beschik je vanzelfsprekend over deze competenties.

Kies bewust

Kies je voor Spa Sport Hotel Zuiver dan kies je bewust voor werken in een omgeving waar de gezondheid van de gast centraal staat. Wij hechten waarde aan een open en informele sfeer waar gasten zich thuis voelen. Onze organisatie, bestaande uit circa 200 medewerkers, wordt gekenmerkt door een grote mate van collegialiteit, samenwerking en een plezierige werksfeer.

Stagevergoeding bedraagt € 250,- bruto op fulltime basis. Verder bieden wij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waaronder gratis gebruik van de sport- en spafaciliteiten.

Reageren

Herken jij jezelf in bovengenoemde beschrijving dan zien wij je gemotiveerde sollicitatie graag tegemoet via vacature@zuiveramsterdam.nl 
Graag de stageperiode en het aantal uren dat je beschikbaar bent vermelden in de sollicitatie.

Indien je vragen hebt over de vacature, kun je op maandag tussen 15:00 uur en 16:00 uur of op vrijdag tussen 11:00 uur en 12:00 uur telefonisch contact opnemen met de afdeling HR. 


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.