Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image

Medewerker Technische Dienst (specialisme Timmerman) 40 uur p/w

Spa Sport Hotel Zuiver

Spa Sport Hotel Zuiver is een compleet en luxueus sport- en wellnesscentrum gelegen op een prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos. Wij geloven in de werking van een gezonde geest in een gezond lichaam. Door afwisseling van beweging, rust, zingeving en voeding geloven wij dat je het beste uit je leven kunt halen. Wij bieden onze gasten de omgeving waarin dit mogelijk is. Door ons brede en gevarieerde aanbod zijn wij een unieke speler in de markt van welzijn en ontspanning. Optimale gastgerichtheid, kwaliteit en passie moeten onze gasten een onvergetelijke ervaring bieden. In deze jonge en dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. 

De uitgaging

Binnen de functie van Timmerman ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle vakspecifieke onderhoudswerkzaamheden. Je bent dé specialist op het gebied van alle timmerwerkzaamheden, zowel in het gebouw als op de buitenterreinen. Je coördineert je eigen werkzaamheden en zorgt voor een kwaliteitsverbetering ten aanzien van de timmerwerkzaamheden. 

Wie ben jij?

Je hebt minimaal MBO (niveau 3) werk- en denkniveau, aangevuld met een beroepsopleiding tot Timmerman of Bouwkundige opleiding. Een certificaat basisveiligheid VCA en een opleiding tot basis BHV-er is een pré. Verder ben je gastvrij ingesteld, je hebt een representatieve uitstraling en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt een uitstekend gevoel voor service en kwaliteit en je staat bekend als een harde werker. Je bent flexibel inzetbaar, waarvan minimaal 8 uur per week in het weekend. De kerncompetenties gastgerichtheid, samenwerken, kwaliteitsgerichtheid en gedisciplineerd handelen zijn van doorslaggevend belang voor succesvol functioneren in onze organisatie. Als medewerker van Spa Sport Hotel Zuiver beschik je over deze competenties. 

Kies bewust

Kies je voor Spa Sport Hotel Zuiver dan kies je bewust voor werken in een omgeving waar de gezondheid van de gast centraal staat. Wij hechten waarde aan een open en informele sfeer waar gasten zich thuis voelen. Onze organisatie, bestaande uit circa 200 medewerkers, wordt gekenmerkt door een grote mate van collegialiteit, samenwerking en een plezierige werksfeer.  Wij bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waaronder gratis gebruik van de sport- en spafaciliteiten. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, vaardigheden en ervaring. Herken jij jezelf in bovengenoemde beschrijving dan zien wij je gemotiveerde sollicitatie graag tegemoet via email: vacature@zuiveramsterdam.nl

Indien je vragen hebt over de vacature, kun je op maandag tussen 15:00 uur en 16:00 uur of op vrijdag tussen 10:00 uur en 11:00 uur telefonisch contact opnemen met de afdeling HR. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.